Δημοσιεύτηκε σε Νέα
Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Ο υπολογιστής των ονείρων μου»

Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Ο υπολογιστής των ονείρων μου»

To Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά διοργανώνει ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ και χαρίζει δώρα!

Θέμα: “Ο υπολογιστής των ονείρων μου …Ο υπολογιστής του μέλλοντος”
Πώς μπορεί ο δικός σου υπολογιστής να κάνει τον κόσμο καλύτερο; Μοιράσου μαζί μας τα όνειρά σου!

Έναν διαφορετικό διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά διοργανώνει το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» και προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν και να μοιραστούν μαζί μας τα όνειρα τους για τον υπολογιστή του μέλλοντος! Πώς μπορεί ο υπολογιστής μας να κάνει τον κόσμο καλύτερο;

Οι μικροί μας φίλοι καλούνται να φανταστούν τον ιδανικό υπολογιστή και μέσα από το σχέδιο τους να προτείνουν τους τρόπους με τους οποίους θα βελτίωνε την καθημερινότητα μας. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, με φαντασία και δημιουργική διάθεση.

Μπορείτε να καταθέσετε το έργο σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ren@athena-innovation.gr. Εάν έχετε σχεδιάσει το έργο σας σε χαρτί ή σε οποιοδήποτε άλλο υλικό θα χρειαστεί να το φωτογραφήσετε ή να το σκανάρετε πριν μας το στείλετε ηλεκτρονικά. Διαφορετικά, μπορείτε να στείλετε το έργο σας ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», Αρτέμιδος 6 & Επιδαύρου, 151 25, Μαρούσι, με την ένδειξη «Για το Διαγωνισμό Zωγραφικής της Βραδιάς του Ερευνητή 2015».
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://www.athena-innovation.gr/en/announce/pressreleases/246-renathens2015contest.html

Η προθεσμία υποβολής: είναι η 16η Σεπτεμβρίου 2015. Τα τρία καλύτερα έργα θα επιλέξει επιτροπή που θα ορίσει το ΕΚ Αθηνά, στην οποία συμμετέχει και η Ελισάβετ Πλέσσα, ιστορικός τέχνης, διοργανώτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε μουσειακούς χώρους και μέλος της κριτικής επιτροπής πολλών διαγωνισμών παιδικής τέχνης. Το κάθε βραβείο θα συνοδεύεται από δωροεπιταγή!

Οι μικροί μας φίλοι που θα συμμετέχουν θα λάβουν πρόσκληση για την ανοικτή εκδήλωση που θα γίνει στο κεντρικό κτίριο του ΕΚ «Αθηνά» στις 18 Σεπτεμβρίου, στις 19.00 το απόγευμα. Στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους ερευνητές αλλά και τις δραστηριότητες του Κέντρου, και να παρακολουθήσουν την τελετή βράβευσης των έργων που θα διακριθούν.

Τα έργα θα προβληθούν στο πλαίσιο της Βραδιάς του Ερευνητή 2015.

Διαδώστε τοShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email